luftændringer (pr. dag [24 timer])

Ventilation (gælder kun for aircondition og ølkøling af programmet)

Ventilationsindgangene åbnes ved at klikke på knappen Ventilation og betragtes med henblik på programberegningsprocedurerne til at blive anvendt på positivt lufttryk, der indføres af klimaanlægget i omgivende forhold. Der skal udvises forsigtighed for at undgå risikoen for overspecifikation af luftinfiltration, hvor klimaanlæg og / eller ventilationssystemer med positivt tryk gælder for det designede rum. Luftinfiltration er mere tilbøjelige til at resultere i luftlækage under sådanne omstændigheder og eventuelle tal for luftinfiltration, som sandsynligvis kun påvirker (øger) de endelige klimaanlæg.

air_changes_ (per dag_ [24_hours]) 02.gif

Der er muligheder for at vælge enten 'Anslået' ventilation eller 'Specificeret'. Når du vælger programmet "Beregnet", linkes det automatisk til funktionen "Personaleoplysninger" for at anbefale de ideelle ventilationshastigheder (afhængigt af antallet af medarbejdere og aktiviteter).

Derfor vises i "Beregnet" tilstand graden af ​​ventilation og de resulterende gevinster, før "Personaleoplysninger" er indtastet.

SI-drift

Ventilation kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Liter pr. Sekund Kubikmeter pr. Minut Kubikmeter pr. Sekund. Programmet, med fordelen ved automatisk oprettet rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier mod en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Imperial operation

Ventilation kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Kubikfod pr. Sekund Kubikfod pr. Minut Kubikfod i timen. Programmet, med fordelen ved automatisk oprettet rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier mod en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Se også:-

yderligere ventilation fra andre valgte belastningsaktiviteter
(personale
niveauer ) luftændringer i timen (ACH) anbefales
Infiltrationsindsættelsesrespons
på luftbevægelse